Torneig a les Iludo (Mataró)

Dins les jornades Iludo (un joc de paraules entre Iluro (antic nom de Mataró) i ludo) es va fer diumenge 8 d'abril a les 16h un torneig. Malgrat fer-se a l'hora de la nyonya va comptar amb 16 participants. O precisament per fer-se a les 16 hi va haver 16 participants per una cosmosimilaritat euclidiana...?
Sens dubte el jugador revelació d'aquest campionat va ser un crack de només 7 anys, que va fer un molt bon paper a totes dues rondes!

Primera ronda
4 taules de 4 amb aparellaments aleatoris, totes amb capella, aldea, canceller, lladre, espia, banquet, burocrata, mercat, laboratori i aventurer.






Segona ronda
4 taules de 4 amb aparellaments suïssos, amb cartes que no havien sortit a la primera ronda: fossat, soterrani, saló del tron, ferreria, remodelar, milicia, sala del consell, mina, festival i biblioteca.






Final
Una taula amb els 5 millor classificats de les dues rondes anteriors, amb les 5 cartes que encara no havien sortit (llenyataires, taller, prestador, jardins i bruixa) i 5 cartes aleatories de l'expansió Edad oscura (que era el premi pel guanyador, gentilesa de Devir): mendigo, chatarrero, catacumbas, granuja i falsificación (no m'he atevit a traduïr el nom d'aquestes cartes perquè el diccionari em diu el següent: captaire, ferrovellaire, catacumbes, trinxeraire i falsificació, més que català sembla llatí ecumènic!)



Entrega de premis